Articole, estetica

Cum redefinim aspectul feţei după 40 ani?

Pentru a redefini aspectul feţei după vârsta de 40 de ani, este nevoie de un tratament combinat:

  • Hidratarea pielii prin mezoterapie. Mezoterapia cu Volite este una dintre ultimele inovații ale gamei cu acid hialuronic Juvederm. Acesta fiind elementul vital pentru o piele hidratată, lipsită de riduri fine. Procedura constă în injectarea la acidului hialuronic pe toată suprafața pielii: obraji, decolteu, ridurile de pe gât și mâini. efectul este imediat și durează până la 9 luni.
  • Redarea volumului și a conturului feței – volumetrie cu acid hialuronic. În acest caz se folosesc produse din gama Juvederm cu densitate mai mare: Volux, Voluma și Volift. Efectul se menține păma la 1 an și 6-8 luni.
  • Diminuarea /eliminarea cearcănelor . Procedura se realizează cu canulă fiind folosit al 5-le produs din gama Juvedem – Volbella
  • Volumetrie buze. Constă în obținerea volumului inițial al buzelor prin injectarea cu Volift și conturarea lor cu Volbella
  • Diminuarea / eliminarea ridurilor de expresie – ultima intervenție care are ca obiectiv eliminarea ridurilor de expresie: laba gâștei, glabele și frunte prin injectare cu toxină botulinică – Vistabel.

Una din afirmația frecventă a pacientele noastre este: „Mi-e teamă să am fața umflată cum sunt vedetele de la televizor!”

Pentru a îndepărta miturile vom clarifica ce înseamnă volumetria:

  • tratamentul este personalizat – fiecare pacientă este tratată în funcție de nevoie
  • volumul de acid hialuronic folosit pentru volumetria întregii feței variază între 4 – 8 ml. Ce înseamnă 8 ml? Puțin mai mult de jumătate de lingură
  • volumul natural al buzelor se obține cu maxim 1 ml acid dialuronic
MD Codes – Dr Mauricio de Maio

Pentru confortul dumneavoastră, noi recomandăm împărțirea tratamentului în mai multe sesiuni. Astfel emoțiile legate de cum voi arăta vor dispărea.

Dacă vă doriți un aspect mai odihnit, relaxat și de ce nu mai tânăr de sărbătorile de iarnă, luna noiembrie este ideală pentru a începe tratamentul.

tel: 0726.052.157

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.