estetica

Umplerea și remodelarea buzelor

Ce trebuie să știi înainte de tratamentul de umplere și remodelare.

Buzele reprezintă un element esențial în aspectul fiecăruia, în special la femei. Dorința de îmbunătățire a aspectului lor are rădăcini adânci în trecut, undeva în urmă cu 5000 ani. În timp, descoperirile din domeniul cosmetic și medical au facilitat acest proces. Azi există o sumedenie de produse și proceduri care îmbunătățesc aspectul buzelor.

Vreau să excludem în acest articol exagerările: umplerea exagerată a buzelor – vezi anumite dive ale zilelor noastre, pigmentarea excesivă, conturarea buzelor cu ruj în exces.

Nevoia firească de a păstra un aspect frumos al feței a determinat specialiștii să studieze acest aspect. Prima încercare, nereușită, cu parafină a fost în anul 1990. Azi cea mai folosită și sigură procedură este cea de augmentare cu acid hialuronic, iar cea mai utilizată gama este Juvederm.

Augmentarea buzelor presupune remodelarea lor, prin creșterea volumului și definirea conturului.

Umplerea și remodelarea buzelor cu acid hialuronic este un procedeu cosmetic non chirurgical.

Partener Meta4health

Așa cum spuneam de la începutul acestui articol, buzele influențează foarte mult aspectul general al feței. Indiferent de domeniul de activitate, totul se măsoară folosind raportul și geometria. Doar proporțiile / rapoartele perfecte au stabilitate. Să ne uităm puțin către artă, pictorii și sculptorii au căutat mereu frumusețea și astfel au definit anumite standarde ale ei. Aceste standarde înseamnă de fapt armonie.

Pornind de la aceste standarde s-a studiat și geometria feței și s-au stabilit rapoarte ale armoniei feței. Buzele pot impacta această armonie, prin asimetrie  potențată de diferența de nuanță, comparativă cu pielea.

Când vorbim de lipsa de armonie?

  • Buze subțiri – ambele buze sunt subțiri
  • Asimetrie comparată – buza de sus este mai subțire decât cea de jos
  • Asimetria unei buze – o parte a buzei este mai subțire
  • Riduri verticale periorale
  • Buze neconturate – cu marginile puțin definite
  • Buze cu riduri

Recomandări:

  1. Programează-te  la o consultație inițială. Este foarte important să știi cine îți face tratamentul și să discuți cu el abordarea terapeutică. Clarifică-ți fiecare aspect.
  2. Dacă ești la prima injectare este recomandat ca tratametul să se realizeze în două etape. Acceptă o cantitate mai mică de acid hialuronic. Chiar dacă aspectul buzelor tale se modifică imediat, efectul final se instalează după 10 zile.
  3. Înainte de tratamentul estetic evită administrarea de antiinflamatoare: aspirină, ibuprofen sau informeză medicul despre tratamentul tău.

Alege să faci schimbări înțelept.

A rămas ceva neclarificat?

Dacă ai alte întrebări privind tratamentul de augmentare – sau alte servicii pe care le furnizăm,  lasă un comentariusau te poți programa telefonic la o consultație, în care îți va fi detaliat tratamentul personalizat.

Programează-te acum la consultația inițială pentru un tratament personalizat!

1 gând despre „Umplerea și remodelarea buzelor”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.