estetica

Augmentarea buzelor

Augmentarea buzelor are ca rol rotunjirea și accentuarea conturului buzelor, dar și eliminarea liniilor foarte fine de pe buze. Astfel după tratament buzele tale vor avea un aspect mult mai tânăr și natural.

Fiecare persoană are libertatea să aleagă modul în care arată. Diferența dintre un ruj cu acid hialuronic și injecțiile cu acid hialuronic sunt:

  • Emoțional: amândouă te fac să te simți mai bine în pielea ta, îți dau mai multă încredere, te fac să te simți deosebită și specială;
  • Practic: umplerea cu acid hialuronic este mai avantajoasă. Buzele tale își păstrează forma și prospețimea indiferent de perioada din zi. Nu este nevoie să fii atentă ca rujul de pe buze să nu fie șters. Procedura de injectare durează maximum 30 minute, efectul este de peste 6 luni, iar riscurile sunt nesemnificative.

În continuare am să vă arăt că toate preconcepțiile despre umplerea buzelor cu acid hialuronic sunt nefondate.

Buzele se deformează sau se micșorează după ce trece efectul.

l2

Acidul hialuronic este o componentă naturală a pielii noastre. El are rolul de a reține apa, care hidratează pielea. Acidul hialuronic stimulează producerea de colagen. Acțiunea de hidratare și de stimulare a producției de colagen face ca buzele noastre să își recapete forma și prospețimea. Dacă nu repetați tratamentul, buzele își pierd din volum și contur, revenind la forma dinainte de tratament. Iar tu te-ai obișnuit deja cu noul aspect. Efectul tratamentului se observă și după 9 luni de la injectare.

Trebuie să îmi umplu constant buzele.

Este adevărat, cu mențiunea referitoare la cum măsurăm acest interval. Conform studiilor efectul de umplere poate ține până la 18 luni. Însă fiecare organism are propriul sistem de funcționare, așa că cel mai repede efectul se diminuază la 6 luni. Există o serie de factori care accelerează pierderea acidului hialuronic: soarele, exercițiile fizice epuizante, hidratarea necorespunzătoare, etc.

Injecțiile cu acid hialuronic provoacă leziuni, cicatrici sau herpes.

l4.png

Umplerea se realizează cu seringi speciale și ace corespunzătoare, care nu afectează pielea. În funcție de organismul vostru pot apărea după injectare mici zone de vânătăi (mai frecvent la persoanele care se învinețesc foarte ușor sau în perioada ciclului menstrual). Acestea se reduc folosind un gel special pentru echimoze, recomandat de medic. Dacă sunteți o persoană care faceți des herpes, va trebui să menționați acest aspect. Oricum, medicul vă va întreba despre acest lucru în momentul consultației inițiale și vă va recomanda un tratament preventiv.

Sunt prea tânără pentru injecții de umplere.

l5

Fiind o componentă naturală a pielii noastre, nu există o limită de vârstă. Persoanele sub 25 de ani de regulă nu au nevoie, deoarece compoziția pielii nu necesită îmbunătățiri. Dacă însă îți dorești buze mai voluminoase este o opțiune bună, mai ales estetică, comparativ cu cea în care îți conturezi cu ruj buzele peste limita conturului natural.

Injecțiile de umplere mă fac să arăt nenaturală și îmi strică expresia.

l1Cred că este cea mai folosită preconcepție privind tratamentele estetice injectabie, fie ele cu acid hialuronic sau toxină. De unde pleacă acestă preconcepție? În primul rând de la tabloide și revistele de ”cancan” care promovează doar aspectul nenatural a unor numite „vedete populare”, care au ales ca opțiune niște buze mai mari, tocmai pentru a atrage atenția. Cu totul fals. Fiecare pacient poate alege volumul de substanță injectată. Astfel se obțin buze cu volum și contur natural. Vă reamintesc că acidul hialuronic este o componentă naturală a pielii care are rolul de a reține apa. Astfel că umplerea cu acid hialuronic asigură rehidratarea buzelor, acestea având consistența și forma buzelor din tinerețe.

A rămas ceva neclarificat?

Dacă ai alte întrebări privind umplerea buzelor cu acid hialuronic – terapia DOR – sau alte servicii pe care le furnizăm,  poți completa formularul următor sau te poți programa telefonic la o consultație, în care îți va fi detaliat tratamentul personalizat.

Completează întrebarea:

Programează-te acum la consultația inițială pentru un tratament personalizat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.