estetica

5 lucruri pe care nu le știi despre umplerea buzelor

Încă mai considerăm tratamentele estetice de umplere cu acid hialuronic drept mofturi de vedete. În mare parte considerăm această procedură nepotrivită pentru că de cele mai multe ori exemplele pe care le vedem sunt cele exagerate. Ai imaginea unei vedete cu buze enorme, nu?

Indiferent că ai apelat sau te gândești să apelezi la tratamente de umplere cu acid hialuronic sau doar ești curioasă să afli cum funcționează, în continuarie 5 lucruri care pe care e bine să le cunoști depre această procedură – terapia DOR.

 1. Umplerea cu acid hialuronic este cel mai frecvent tratament de augmentare a buzelor. Acidul hialuronic din gama Juvederm se prezintă sub formă de gel, formă foarte asemănătoare acidului hialuronic natural, prezent în pielea noastră. Rolul lui este de a menține pielea tânără, prin rehidratarea ei. Rezultatele obținute sunt de lungă durată, minim 9 luni. Cel mai simplu și sigur tratament de definire și revigorare a buzelor tale.
 2. botox_fbPoți decide în timpul tratamentului cât de augmentate să fie buzele tale. Particularitatea umplerii cu acid hialuronic este că poți decide chiar în timpul injectării numărul de unități folosite pentru buzele tale. În acest mod poți obține un aspect care să te reprezinte și care să te încânte.
 3. Costul augmentării buzelor nu este exagerat. Atunci când e vorba de aspectul tău exterior nu cred că accesibilitatea tratamentului trebuie să fie preocuparea ta principală. Dar în cazul acestor tratamente nu vorbim de mii de euro și acest aspect este bine de cunoscut. Tratamentul de augmentare a buzelor poate pleca chiar de la mai puțin de 200 euro. Nu există încă tratamente externe care să asigure un aspect frumos timp îndelungat buzelor tale.
 4. Umplerea cu acid hialuronic nu este o intervenție chirurgicală. Gama Juvederm este concepută ca și soluții injectabile, deci nu sunt implanturi care se realizează doar de către chirurgul plastician. În schimb este necesar ca aceste injectări să fie realizare de către un medic care cunoaște anatomia corpului.

  botox_insta
  Programează-te acum!
 5. Riscuri minime. Nu există riscuri majore în cazul umplerii cu acid hialuronic. Pot apărea anumite efecte pe termen scurt ca: umflarea și înroșirea zonei injectate, în funcție de sensibilitate mici vânătăi după injectare sau ușoară durere în timpul injectării (deși fillerele conțin anestezic).

Avantaje:

 • Efectul este vizibil imediat după injectare!!!
 • Timp de recuperare foarte scurt.
 • Indiferent de momentul din zi, buzele tale sunt ferme și bine conturate. Adio rujurilor cu acid hialuronic pe care trebuie să le aplici la anumite intervale pentru a obține volum.

Cu terapia DOR, oamenii din jurul tău vor vedea o schimbare pozitivă la aspectul tău, dar nu vor ști ce anume te-a întinerit.

logomedic specialist medicină generală, competență în injectare cu acid hialuronic și toxină botulinică

Juvederm_collection

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.