estetica

Tratamentele ridurilor de expresie la bărbați

Ai început recent să observi linii fine și riduri în jurul ochilor, pe frunte și crezi că este important  aspectul tău?

Vrei ca atunci când vorbești cu cineva să nu lași impresia că ești mereu supărat sau apăsat de tot felul de lucruri?

Dacă da, noi te informăm cum să controlezi aceste neplăceri!

Dacă pentru femei, injectarea cu toxină botulinică sau acid hialuronic au început să devină proceduri estetice „normale” și curente, pentru bărbați aceast subiect este încă tabu. De unde vine această respingere? De cele mai multe ori din necunoaștere, o informare incorectă sau povești auzite și reinterpretate.

Bărbații și aspectul exterior

Câteva exemple care pot să îți arate că accesezi metode de „anti-îmbătrânire”, metode care să îți pună în evidență un corp puternic, robust … „lucrat” .

…mergi la sală sau faci sport pentru a-ți face corpul mai atractiv…ghici ce? – deja ai apelat la o tehnică de anti – îmbătrânire. Atunci când cineva vorbește cu tine nu stă să îți admire corpul bine lucrat, ci se uită la fața ta: pielea de pe fața ta este în raport cu corpul tău?

man holding white teacup in front of gray laptop
Photo by bruce mars on Pexels.com

… vestimentația este suficient de provocatoare, iar tendințele sunt de a fi în trend, dar și să scoată în evidență corpul lucrat – chiar dacă cel din fața ta admiră eleganța vestimentară, atunci când vorbește cu tine tot în ochi te privește… riduri, linii… raportul se modifică!

… pensat, manichiură, cosmetică…obiceiuri care au devenit normale pentru mulți dintre bărbații zilelor noastre. Este tot o metodă de a-ți păstra aspectul îngrijit, curat. Însă nici aceste metode nu îți șterg ridurile sau liniile de pe ten.

Și atunci?

Preocuparea pentru a fi îngrijit este firească și a existat încă din cele mai îndepărtate timpuri. Dacă studiem istoria nu cred că au existat diferențe majore între femei și bărbați. Aspectul exterior a fost mereu unul important. Persoanele cu care interacționăm te văd mai atractiv, mai plăcut atunci când aspectul tău este îngrijit.

Injectarea cu toxină îți oferă o piele a feței îngrijită!

Ce este toxina botulinică?

Foarte muțli oameni nu știu exact ce este toxina botulinică. Toxina folosită la injectare este un medicament, o substanță produsă de o bacterie. În cazul nostru este o toxină inactivă. Această toxină are rolul de a bloca temporar mușchiul, astfel mușchiul devine inactiv și nu se mai formează riduri. Toxina se elimină în timp, iar mușchiul își reia activitatea. Cu timpul perioada dintre injectări crește, datorită „inactivării” mușchilor.

Cum procedăm?

Înainte de a efectua tratamentul, ne vom întâlni pentru o consultație inițială în care îți voi pune la dispoziție toate detaliile necesare. Vom discuta despre obiceiurile tale, afecțiuni, mod de viață, astfel încât să înțeleg ce este important pentru tine și să pot să îți ofer cea mai bună alternativă de tratament. Împreună vom stabili data tratamentului.

Ce așteptări ai?

Cu siguranță la prima ședință emoțiile te vor copleși. Este o stare firească. Procedura durează în medie 30 minute, deci timpul alocat este nesemnificativ comparativ cu efectul obținut.

Cele mai frecvente întrebări pe care le primim de la pacienți.

În cât timp se vede efectul?

black haired man in white crew neck t shirt
Photo by YesManPro on Pexels.com

Efectul maxim în cazul injectării este vizibil în 2 săptămâni. În funcție de persoană acesta se poate instala și mai repede. Pe lângă faptul că ridurile dispar, tenul devine mult mai luminos, este un efect în plus pe care îl are injectarea cu toxină. Astfel obții un ten odihnit – vei fi impresionat când cei din jurul tău îți vor spune că: „de o perioadă ești mult mai odihnit”.

Pot face sport?

Este recomandată o pauză de 24 – 48 ore după injectare. În caz contrar efectul injectării poate să dispară prin eliminarea toxinei. De asemenea este recomandat să nu mergi la saună și la plajă în acest interval.

Cât ține efectul injectării?

Depinde de la bărbat la bărbat, pentru că fiecare organism este diferit. În cele mai multe cazuri sunt necesare 2 tratamente pe an, după primul an. În primul an, se recomandă 3 – 4 tratamente pentru un rezultat optim.

Există alternaivă la acest tratament?

juvedermDa. Să avem grijă pe tot parcursul vieții să păstrăm o față fără expresii … glumesc . Se poate apela la alte terapii, dar efectul nu este același. În plus numărul de ședințe este mult mai mare, iar costul tratamentelor depășesc costul tratamentului injectabil per an. Efectul de luminozitate și întinerire oferit de toxina botulinică poate fi potențat prin injectarea de acid hialuronic.

În final…

Apoape orice bărbat de pe planeta asta dorește să își mențină un aspect tânăr, îngrijit. Pe lângă alte opțiuni de îngrijire (le pot enumera chiar pe cele zilnice) , o opțiune sigură este și tratamentul cu toxină. Pentru că acest tratament te ajută să împiedici apariția ridurilor de expresie sau să elimini ridurile și liniile de pe fața ta.

Ce vor vedea cei din mediul vostru? O față odihnită un ten mai proaspăt, dar fără să aibă cunoștință de unde vine această schimbare. Nu vor ști ce este diferit la voi, ci doar vor sesiza diferența.

Ce ai de făcut?

Programează-te ACUM la o consultație.

logo     medic specialist medicină generală, competență în injectare cu acid hialuronic și toxină botulinică

1 gând despre „Tratamentele ridurilor de expresie la bărbați”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.