estetica

Cu cearcăne sau fără cearcăne?

botox_instaPrincipala problemă a femeilor înainte de ridurile de la ochi sau dintre sprâncene (ești încruntată?) sunt cearcănele. Ele sunt mult mai evidente datorită diferenței de nuanțe. Dacă palpăm zona din jurul ochilor, pe lângă faptul că are o nuanță ternă, simțim o piele uscată și subțire.

Aspectul tern și diferit colorat a zonelor de sub ochi – cearcăne – face ca fața noastră să arate obosită, arătându-ne cu câțiva ani în plus.

 

Cum apar cearcănele?

Trecerea anilor este motivul pentru care avem cearcăne. Dacă vă veți uita cu atenție, persoanele mai plinuțe nu au riduri și cearcăne – nu cred că este ceea ce vă doriți, nu? Acest „avantaj” se datorează stratului de grăsime de sub piele, dar odată ce kilogramele în plus sunt eliminate, încep să apară liniile fine din jurul ochilor, cearcănele, obrajii căzuți…

În timp, odată cu vârsta, capacitatea pielii de a se regenera și de a produce acid hialuronic scade. Principalul rol al acidului hialuronic este de a reține apă. Astfel el este principalul responsabil care dă volum pielii, mai ales în zona obrajilor și a buzelor. Lipsa lui duce la „goluri” lăsate sub piele, de aceea după anumite vârste pomeții sunt lăsați, apar cearcănele, buzele se micșorează.

Persoanele care fac efort fizic constant și ridicat pierd mult mai repede acidul hialuronic din piele. Așa se explică că pielea sportivilor, a celor care prestează muncă fizică este subțire și predispusă la riduri. Avantajul este că azi, cu ajutorul injectării cu acid hialuronic, aspectul de piele îmbătrânită poate fi tratat ușor.

juvedermAvantajele acidului hialuronic injectabil

Comparativ cu chirurgia estetică, tratamentul cu acid hialuronic injectabil este mult mai puțin invaziv în obținerea volumului natural al tenului nostru sau a buzelor. În plus marele avantaj este că, fiind un produs secretat de către organism este sigur și ușor acceptat de către acesta.

Comparativ cu produsele sau terapiile care se aplică la exterior este mult mai eficientă injectarea. Acidul hialuronic nu poate fi absorbit de piele până la statul care îi conferă volum. Așa că o cremă cu acid hialuronic poate oferi cel mult un aspect hidratat pentru câteva ore, deoarece acționează doar la suprafață.

Efect maxim

Efectul maxim atins în jurul ochilor, este atunci când acidul hialuronic se injectează împreună cu toxina botulinică. Acidul hialuronic oferă volumul necesar tenului, iar toxina „nivelează” ridurile de la suprafață.

Apelează la un medic

Doar un medic îți poate oferi condiții de siguranță. Necunoașterea anatomiei poate duce Untitled designla accidente estetice, în primul rând. În plus fiecare pacient trebuie tratat individual, fiind necesară ajustarea unităților de acid hialuronic folosite. Pentru calcularea dozei sunt luate în considerare mai multe criterii: vârsta, genetica și natura pielii, doar în acest mod se pot obține rezultate optime.

După injectare

Efectele injectării cu acid hialuronic sunt imediate, cel mai bine acest efect este vizibil la buze. Foarte rar apar efecte secundare (roșeață, umflături ușoare sau vânătăi mici), așa că pacientul se poate reîntoarce la activitățile curente.

După 2 – 3 săptămâni pacientul este rechemat pentru o evaluare, atunci când, dacă mai este necesar se pot face mici corecturi.

Injectarea cu acid hialuronic este cea mai profitabilă din punct de vedere cost/eficiență, pentru că:

  • Efectul său poate dura pâna la 12 luni în concordanță cu situația de la care se pleacă.
  • Nu există produs sau terapie care să îți ofere rezultate imediate pe o perioadă lungă.
  • Fără efecte secundare majore și cu minim de durere.
logo medic specialist medicină generală, competență în injectare cu acid hialuronic și toxină botulinică

Îmbunătățirea aspectului tenului tău nu a fost niciodată la fel de ușoară!

Programează-te acum la o consultație!

Juvederm_collection

 

2 gânduri despre „Cu cearcăne sau fără cearcăne?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.