estetica

Simplu: RIDURI

Injectarea cu toxină botulinică produce relaxarea temporară a mușchilor injectați, prin blocarea terminațiilor nervoase. Efectul toxinei poate fi atât de subtil, încât familia și prietenii pot să nu înţeleagă care este secretul noului tău aspect. Ceea ce văd alții la tine, după injectare, este un ten luminat, mult mai tânăr.

După injectare, efectul este vizibil în 3-5 zile şi maxim la 2-4 săptămâni. Foarte rar este nevoie de retuș după 14 zile.

Tratament recomandat atât pentru femei, dar și pentru bărbați.

Când este potrivită injectarea cu toxină?TB3

Injectările pot începe încă de la vârsta de 25 ani, preventiv, atunci când ridurile nu sunt profunde – evităm astfel adâncirea lor. Un ten marcat de riduri la 25 de ani, poate recurge fără nicio problemă la injectare de toxină botulinică, indiferent de sex.

Cele mai vizibile zone cu riduri, care pot fi tratate de timpuriu, sunt cea din jurul ochilor, numită și „laba gâștii” și cea dintre sprâncene. Sunt cele mai expresive zone și astfel cu ridurile cele mai timpurii. În cazul injectărilor la vârste sub 30 ani se utilizează de regulă doze înjumătățite.

Injectarea cu toxină botulinică, relaxează musculatura și astfel în timp intervalul la care este necesară reinjectarea crește, mai ales când tratamentul  este asociat cu injectarea de acid hialuronic, care are rolul de umplere. În această situație repetarea injectării poate ajunge la peste 6 luni, ceea ce înseamnă o reducere semnificativă a costului tratamentului, dar elementul esențial eliminarea în totalitate a ridurilor.

Astfel, noi recomandăm injectarea după vârsta de 30 ani încă de la apariția primelor riduri de expresie.

botox_insta

Trebuie specificat faptul că atât costul cât și frecvența tratamentului cresc odată cu vârsta pentru persoanele care aleg târziu această procedură. Unul din factorii care contribuie la un ten cu riduri este expunerea neprotejată la soare.

Zonele tratate cu toxina botulinică – Vistabel

  • Ridurile de la colțurile ochilor – „laba gâștii”
  • Ridurile dintre sprâncene
  • Ridurile orizontale ale frunții

Efectul toxinei botulinice este reversibil, astfel încât întreruperea tratamentului poate duce în timp la reapariția ridurilor.

Azi nu există creme sau tratamente cosmetice care să înlocuiască acest tratament sau care să aibă același efect ca și aspect și durată de timp comparative cu injectarea cu toxină botulinică sau acid hialuronic.

La fel ca în orice afecțiune medicală, este necesar tratamentul cauzei, în cazul nostru:

  • Toxina botulinică produce o diminuare a forței musculare și a activității mușchilor tratați, fără a le bloca însă definitiv funcția.
  • Acidul hialuronic umple spațiile goale de sub piele – spații din care acidul hialuronic s-a eliminat odată cu vârsta.

Putem alege să tratăm, în continuarie efectul, adică ridurile de suprafață, dar nu vom obține niciodată aceleași efecte.

Alege naturalețea!

logo

Programează-te acum la o consultație!

6 gânduri despre „Simplu: RIDURI”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.