estetica

Frumusețea vine din interior

Untitled design

Tot mai multe persoane, în special femei caută preparate pe bază de acid hialuronic pentru a obține o piele hidratată, luminoasă. În special după 35 ani, multe doamne petrec timp acasă pentru rehidratarea tenului sau a decolteului, timp la saloanele de cosmetică cu diverse tratamente de rehidratare sau cumpărând diverse creme care să le ajute să obțină un ten luminos și proaspăt. Din păcate toate aceste efecte sunt de scurtă durată, ceea ce înseamnă că tratamentele trebuie repetate, chiar dacă produsele folosite sunt pe bază de acid hialuronic.

Care este rolul acidului hialuronic?

Pielea noastră conține acid hialuronic, însă odată cu trecerea anilor acesta se pierde, ceea ce duce la un aspect uscat și tern a pielii. Rolul principal al acidului hialuronic este de a reține apa în celulele pielii, astfel o piele hidratată este o piele care are „suportul” acidului hialuronic. Un gram de acid hialuronic poate reține până la 6 litri de apă, dar ceeea ce este cu adevărat important este aptul că reține apa doar în funcție de nevoile pielii.

Acidul hialuronic din straturile profunde ale pielii este răspunzător de fermitatea și flexibilitatea ei, iar cel din straturile superioare are rolul de a-i da pielii o strălucire naturală și „moale”.

Cantitatea optimă de acid hialuronic din piele ajută pe perioada caldă, când pielea expusă razelor solare se deshidratează foarte ușor, dar ajută pielea să se regenereze foarte repede atunci când aceasta este expusă agresiunii mediului exterior.

Este important de menționat că acidul hialuronic este potrivit pentru toate tipurile de ten, de la uscat la gras, amintind că rolul lui este de a menține pielea hidratată de la interior la exterior.

juvederm
De ce gama Juvederm cu acid hialuronic pentru pielea ta?

Juvederm este o gamă de reumplere facială pe bază de acid hialuronic, fiecare produs din gamă are o  formulă specifică de gel fin care se adresează unei anumite probleme a pielii. produsele Juvederm pătrund uşor în piele și oferă acesteia un aspect şi o senzaţie naturală.

Comparativ cu chirurgia estetică, injectarea achidului hialuronic ( gama Juvederm) este un tratament cosmetic minim invaziv, iar comparativ cu alte tratamente faciale cu acid hialuronic sunt cost eficiente mult mai rentabile, efectul lor fiind vizibil mai mult de 1 an.

Spunem că frumusețea vine din interior, pentru că doar o piele hidratată de la bază este luminoasă, fermă și proaspătă.

Programează-te acum la o consultație: Frumusețea vine din interior

logo
  medic specialist medicină generală, competență în injectare cu acid hialuronic și toxină botulinică
Juvederm_collection

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.